Μια ιατρική ιστοσελίδα για τις ανάγκες ενός καταρτισμένου γαστρεντερολόγου, παρέχει πλέον τη δυνατότητα σε κάθε επισκέπτη και υποψήφιο πελάτη να ενημερώνεται αναλυτικά για το γιατρό, το ιστορικό του, τις αξιολογήσεις των ασθενών του και τη διαθεσιμότητα των ραντεβού του. Ό,τι ακριβώς χρειάζεται να ξέρει και να πληροφορείται κάθε επισκέπτης προτού κλείσει το ραντεβού του.

.

Πρόκληση

Η ιστοσελίδα του γαστρεντερολόγου έπρεπε να προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία σε κάθε υποψήφιο πελάτη, παρέχοντάς του όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται να έχει προτού προβεί στο κλείσιμο ενός ραντεβού.

Λύση

Η ομάδα μας κατασκεύασε ένα πλήρως εξοπλισμένο site με όλες τις πληροφορίες και τα στοιχεία του γιατρού που κρίνονταν αναγκαία να υπάρχουν σε αυτό. Η ιστοσελίδα του Κυρίου Κυριάκου προσφέρει μια μοναδική εμπειρία σε κάθε επισκέπτη, παρέχοντάς του ό,τι πληροφορία αναζητά και δίνοντάς του τη δυνατότητα με πολύ απλά βήματα να μάθει για τα διαθέσιμα ραντεβού του γιατρού. Έτσι, μέσα σε πολύ λίγα λεπτά, μπορεί ένας επισκέπτης να έχει μια «πρώτη γνωριμία» με το γιατρό, προτού τον επισκεφθεί.